zaterdag 15 december 2007

identificatieplicht


Eindelijk het probleem van de identificatie is opgelost. Pre Ventje kreeg van een bevriende PVV aanhanger de tip om het burgerservicenummer op de bovenarm van iedere burger te laten tatoeren. De landelijke organisatie van tattozetters heeft zich ook achter dit idee geschaard. Volgens de PVV vriend was dat systeem al eens eerder toegepast, en met succes. Als dat idee overgenomen wordt door de huidige regeringspartijen zijn we al gedeeltelijk van het openbare orde probleem af.

Het is namelijk gebleken dat overvallers, inbrekers en zulk soort lui tijdens hun werk bijna nooit een identificatiedocument bij zich dragen. Dat bemoeilijkt het werk van de politie zeer. Daardoor houdt de politie weer minder tijd over om preventief te fouilleren. En waar eindigt dit allemaal dan?

1 opmerking:

Anoniem zei

Schandalig zoals u, Pre ventje, mensen te kijk zet! Weliswaar ondersteun ik het doel van het verhogen van veiligheid. Het is waar zo'n fouilleer actie duurt maar enkele uren, in de overige uren zo'n 20 uur inhetzelfde etmaal als de fouilleeractie, gaat het gespuis zijn gang. Maar ja, alle beetjes helpen. Ik maak bezwaar tegen het naakt afbeelden van personen en bovendien heb ik bezwaar tegen uw oproep om zelf zodanig in de openbaarheid te verschijnen. God heeft de mens wel zo geschapen maar dat is nog geen reden om iedereen daarmee te confronteren!